Om oss

Välkommen till Cupcakes.se den största samlingen för smarriga recept på cupcakes!

Här hittar du härliga och goda recept på cupcakes, både vanliga sorter, exklusivare varianter och riktigt udda bakverk! Med tungan rätt i mun och ett glatt sinne har vi gjort en sida för att fira vår nya älsklingsdessert, cupcakes .

Cupcakes.se – din receptsamling för de bästa och godaste cupcakes  recepten på internet!

Vi jobbar på att snart få upp en bättre sida för alla som älskar cupcakes och där du kan bidra med dina egna cupcakes recept och cupcakes bilder – allt för att främja cupcakens fantastiska smak och upplevelser!

Snart kommer vi även att göra om sidan och få upp en ny sektion med läsarnas egna bidrag och recept – så vässa pennorna så skapar vi snart mästerverk!

Vi som gör cupcakes.se ser gärna att vi får komma in i ditt kök och tillsammans inspirera och utveckla nya smaker och upplevelser, vi står för receptsamlingarna och du står för passionen i köket.

Ett urval av vad du kan hitta på cupcakes.se är givetvis en massa goda recept på cupcakes och även vissa andra desserter och pajer. Vi försöker även tipsa om bra saker för köket, ugnen, förkläden och kuriosa som hör hemma med ett mysigt och inbjudande kök.

Vi älskar cupcakes och är måna om att så många som möjligt ska lära sig att baka och även dela med sig av de fantastiska recept som finns i våra huvuden, skrynkliga lappar och slitna kokböcker. Skriv ner receptet i ett mail eller här på cupcakes.se och låt fler få ta del av ditt favoritrecept!

Detta är målet med denna sida och vi hoppas att du fastnar för ett recept och provar det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.